word nu lid

vrijwilligers

Binnenkort

wo 21 aug 16:30
Start Seizoen 2019-2020

Hierbij een nieuwe voorlopige teamindeling voor de drie damesteams. Zoals iedere zomer blijft een indeling voorlopig tot de aanvang van het seizoen. Het vertrek van meerdere dames maakt dat we de teams opnieuw hebben ingedeeld. Gelukkig kunnen we zo drie teams behouden.

Dit vraagt de bereidheid om bij elkaar in te vallen wanneer dat nodig en reglementair mogelijk is. Dames 2 en 3 zullen beiden op donderdag om 21 uur trainen. Het bleek niet mogelijk om een team te vormen waarbij alle speelsters in staat zijn om eerder op de avond te trainen. Dat maakt echter ook dat we voor één team nog geen trainer hebben. Dit heeft de aandacht van de TC, maar we doen ook een oproep aan onze leden. Ken je of ben je een geschikte trainer? We horen het graag!

De TC hoopt dat we hiermee teams hebben samengesteld die in staat zijn om komend seizoen alle drie te handhaven. In de toekomst hopen we de pijlers te kunnen richten op promotie en de aansluiting met de jeugd! Op naar het nieuwe seizoen, we wensen iedereen een fijne zomer!

AMVJ Martinus Heren 2 verslaat Volley Club Basse Vallée

AMVJ-Martinus ontvangt VC Basse Vallee

Maar daar ging het niet om in de vriendschappelijke wedstrijd die werd gehouden in de Nieuwe Bankrashal. Op zaterdag 6 juli 2019 werd er verzameld in de Amstelveense Nieuwe Bankrashal door de beide teams. Onder belangstelling van wat publiek werden voorafgaand aan de wedstrijd enkele groepsfoto’s gemaakt.

Lees meer...

Op zaterdag 6 juli 2019 ontvangt het volleybalteam AMVJ Martinus Heren 2 een Frans volleybalteam uit Puy-l'Évêque aan de Lot.

Inmiddels al 4 jaar bereidt het 2e herenteam van AMVJ Martinus zich voor op de competitie met een verblijf in Frankrijk. Tijdens dit verblijf wordt er op één van de avonden een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen het plaatselijke Volley Club Basse Vallée. Dit jaar wordt er voor het eerst ook een wedstrijd gespeeld in Amstelveen. Op 6 juli wordt er van 19:00 - 21:00 uur gespeeld in de Nieuwe Bankrashal (Pandora 3, Amstelveen).

Later dit jaar gaat het 2e herenteam van AMVJ Martinus weer naar Frankrijk en zal ook daar een vriendschappelijke wedstrijd worden gespeeld.

De wedstrijd is traditiegetrouw de opmaat voor een gezellig samenzijn van de beide teams.

Toegang tot de wedstrijd is uiteraard kosteloos.

Meerkamp 25 jaarDe Feestweek in het kader van het 25-jarig jubileum van Zwembad De Meerkamp vindt plaats van zaterdag 22 juni tot vrijdag 28 juni. Meer informatie staat in een mooie brochure. Ook is er een uitgebreid programmaboekje beschikbaar.

.

Op zaterdag 22 juni (12:00 – 14:00 uur) en woensdag 26 juni (14:30 – 17:30uur) zal ook AMVJ Martinus hieraan een bijdrage leveren door de (beach)volleybalsport te laten zien en promoten. Kun en wil je op een of beide van deze dagen helpen (of volleyballen), geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

25th Anniversary De Meerkamp

Swimming pool De Meerkamp is celebrating its 25th anniversary this year. A whole week there will be festivities from Saturday June 22nd till Friday June 28th. More information is available in a nice brochure.

On Saturday June 22nd (noon-2pm) and Wednesday June 26th (2.30pm – 5.30pm) our Volleyballclub is joining the party as well by giving demonstrations and clinics. We still need some volunteers to help these days (and to play volleyball). Are you interested? Please subscribe for volunteer work by email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste allemaal

Bij deze de laatste Nieuwsbrief van vv AMstelveen in dit seizoen met o.a.:

  • * Voorlopige teamindeling +English
  • * Reminder: bowlen op 5 juni
  • * Mixpartijtjes in de zomervakantie in de NBH
  • * Selectietrainingen meisjes B
  • * Zomervakantie / Summer Holiday

Zie "Nieuws archief" voor vorige edities.

Alvast een fijne zomer toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Hélène van Scherpenzeel
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

volleybalBijgaand de voorlopige teamindelingen van de jeugd en senioren voor het komende seizoen. Hieraan vooraf zijn weer vele vergaderingen geweest, plus passen en meten met trainers en zaal-mogelijkheden.

Lees meer...

Jerry van Duivenbooden benoemd tot Lid van VerdiensteBij de Algemene LedenVergadering van AMVJ-Martinus op 2 mei trad Jerry van Duivenbooden af als secretaris. Op voordracht van het bestuur benoemde de vergadering hem met algemene stemmen tot Lid van Verdienste.

Jerry zet zich al tientallen jaren in voor het volleybal in het algemeen en AMVJ, later AMVJ-Martinus, in het bijzonder. Hij speelt zelf actief volleybal, maar stelt anderen ook in staat volleybal te spelen o.a. door scheidsrechter te zijn. Dat laatste doet hij op hoog niveau, maar hij springt ook in voor de lagere klassen. Naast zijn bestuurstaak als secretaris nam hij ook nog de portefeuilles voor materiaalcommissie en aanspreekpunt technische zaken op zich.

Dit is maar kleine greep uit zijn vele bijdragen aan de club. De benoeming tot Lid van Verdienste is dan ook zeker terecht.

Bij de foto: als herinnering ontving Jerry een toepasselijk schilderij.

Tijdens de Algemene LedenVergadering van AMVJ-Martinus zijn er enkele wisselingen in het bestuur geweest. Secretaris Jerry van Duivenbooden trad af en werd benoemd tot Lid van Verdienste (zie ALV kiest Jerry van Duivenboden tot Lid van Verdienste). Naar opvolging wordt nog gezocht.

Ook penningmeester Adri van Mourik trad terug. Zijn functie wordt overgenomen door Rick Ottenhof. Bij de vorige vergadering nam Enid van Ommeren al zitting in het bestuur waar ze verantwoordelijk is voor Technische Zaken. Voor de functie van vice-voorzitter is nog een vacature.

Nederlands Team VolleybalVan 13 t/m 23 september 2019 wordt het Europees Kampioenschap Volleybal voor mannen gedeeltelijk in Nederland gespeeld. De wedstrijden van poule D waarin Nederland is ingedeeld, worden in Rotterdam en Amsterdam gespeeld. Ook enkele wedstrijden van de daarop volgende knock-outfase vinden plaats in ons land.

Kijk voor uitvoerige informatie op de flyer of ga naar de speciale website

.

(At the end of this article is an English translation)

Ieder jaar aan het eind van het seizoen is het weer tijd om te overwegen of je ook het volgende seizoen weer door wilt gaan (we hopen van wel!). Als je opzegt, moet dat NIET bij de trainer of coach maar vóór 1 juli bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Aan het eind van dit seizoen worden de teams weer in concept ingedeeld en ingeschreven bij de Nevobo. Als iemand dus na 1 juli opzegt, dan schaadt dat het team waar hij of zij (voorlopig) in was ingedeeld.
Iedereen die na 1 juli opzegt is daarom verplicht om voor een heel jaar contributie te betalen, zoals ook in ons reglement staat.

Lees meer...