word nu lid

vrijwilligers

Binnenkort

za 12 jan 09:30 - 16:00
Cool Moves Volleybal Toernooi
FBK-hal, Hoofddorp
za 09 feb 09:30 - 15:00
Cool Moves Volleybal Toernooi
The Beach, Aalsmeer
za 09 mrt 10:00 - 15:00
Cool Moves Volleybal Toernooi
Groenendael, Heemstede

Gerard is vele jaren actief betrokken geweest bij volleybalvereniging AMVJ. Gedurende langere tijd heeft Gerard als bestuurslid de vereniging vertegenwoordigd bij het NeVoBo district. Als groot kenner van de reglementen en met vele waardevolle contacten heeft Gerard zowel voor AMVJ als voor het district bijgedragen aan de volleybalsport binnen onze vereniging en daarbuiten.

Met zijn positief kritische blik heeft hij anderen bij herhaling aangezet het beste uit zichzelf te halen. We zullen ons Gerard blijven herinneren als gedreven bestuurslid.

Zie voor informatie over zijn afscheid de rouwkaart.

Zijn familie en vrienden wensen wij alle sterkte met het dragen van dit verlies.

Oliebollentoernooi 2018Op donderdag 27 december is de Nieuwe Bankrashal tussen 20.00 en 22.00 uur open om te volleyballen. Ook het clubhuis is die avond open.

De bedoeling is om een mix Oliebollentoernooi te organiseren. Dus iedereen is welkom die hieraan mee wil doen, wat alleen maar goed is voor het clubgevoel! Er zijn geen reguliere trainingen.

Het bestuur heeft in de recente bestuursvergadering het contributiebeleid vastgesteld. De tekst ervan is gepubliceerd.

Mooie shirt van MiBouwEenmaal binnen kom je niet onder de bedrijvigheid uit. Ballen vliegen door de zaal en er wordt al flink geoefend door de deelnemers. Voor onze spelers is het een bijzondere wedstrijd. Ten eerste is het een thuiswedstrijd en dus bekend terrein. Ten tweede worden er onder de AMVJ-Martinianen de nieuwe wedstrijdshirts uitgedeeld.

Dankzij onze sponsor MiBouw zijn we in het gelukkige bezit van deze mooie sportshirts. Dit geeft deze dag een bijzondere dimensie. Het kon dan ook niet anders dan een geslaagde dag worden voor de mini's en dat blijkt ook uit de mooie scores. Er is goed gespeeld en we zijn trots op de inzet van onze volleybalsterren!

Op naar de volgende wedstrijden op zaterdag 8 december in Ouderkerk!

Donderdag 15 november 2018 vond de Algemene Ledenvergadering van AMVJ Martinus plaats. Tijdens deze vergadering hebben we het onder andere gehad over de AVG en de VOG.

Lees meer...

Beste allemaal

Bij deze de Nieuwsbrief van vv AMstelveen met o.a.:

  • * Agenda voor de Algemene LedenVergadering (ALV) van donderdag 15 november a.s.
  • * Privacy reglement van AMVJ-Martinus
  • * Informatie-avond voor ouders van jeugdleden
  • * Wedstrijdschema
  • * Scheidsrechtersverplichtingen

Zie "Nieuws archief" voor vorige edities.

Met vriendelijke groet,

Hélène van Scherpenzeel
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

______Volleybal voor kids; sportief, leerzaam, samenwerken, plezier hebben en af en toe een wedstrijd.

Dat plezier kunnen de mini's beamen. Een deelneemster (8) aan het woord; 'ik voel zoveel energie als ik de sportzaal binnenkom! Het eerste wat ik wil doen is rennen, ballen gooien en me vrij voelen! En daarna… planken en een wedstrijdje!'
En dat geldt voor alle leden; met veel enthousiasme wordt er over het veld gerend, worden er spelletjes gespeeld van slingertikkertje (favoriet), duikoefeningen (vest omgekeerd aan aub) voor het vangen van de bal, overpasen, krachtoefeningen en een wedstrijdje ontbreekt er natuurlijk niet aan. Plus 1 keer in de maand competitie (Cool Moves Volleybal Toernooi).

Lees meer...

Nu ons met ingang van het nieuwe seizoen toegestaan is twee avonden per week gebruik te maken van de sportkantine in de Nieuwe Bankrashal, heeft het bestuur een reglement vastgesteld met gedragsregels voor de barbezetting.

Het reglement beschrijft vooral de omgang met alcoholhoudende dranken en hygiënische maatregelen. Deze zijn van groot belang om op lange termijn gebruik te blijven maken van deze bar. Iedereen wordt dus ook geacht deze regels te respecteren.

Decennialang heeft de volleybalvereniging Martinus en daarna ook vv AMVJ-Martinus gebruik kunnen maken van Zonnestein als sporthal, maar ook als bar waar gezellig een drankje werd gedronken na het trainen en wedstrijden. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze feesten die er werden gegeven.

Helaas hebben we begin 2016 afscheid moeten nemen van Zonnestein. In de afgelopen twee jaar hebben we als vereniging het moeten doen met een meegenomen drankje op de gang en uiteindelijk een koelkast in een “hok”.

Maar…..

Lees meer...

Item 18 is ook UITVERKOCHT/ Item 18 is also SOLD OUT

(English translation: Clothes for Sale)

Bij het opruimen van de opslagruimte van onze volleybalvereniging zijn we heel veel oude wedstrijdshirts, zowel van Martinus als van AMVJ, en aanverwante kleding tegengekomen. Deze kleding is nog prima geschikt om in te trainen, om je hele team mee aan te kleden voor een toernooi of gewoon om thuis mee op de bank te zitten.

We bieden deze kleding (trainingsjack, shirts, hesjes, kniebeschermers) nu voor een klein bedrag te koop aan. De inkomsten komen ten goede aan onze club. Zie de lijst van artikelen voor een overzicht met foto's en prijzen van alle kleding.

Heb je belangstelling, stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef met het nummer in de eerste kolom aan waarin je geïnteresseerd bent.