word nu lid

vrijwilligers

Binnenkort

za 09 mrt 10:00 - 15:00
Cool Moves Volleybal Toernooi
Groenendael, Heemstede
za 13 apr 10:00 - 16:00
Cool Moves Volleybal Toernooi
Proosdijhal, Kudelstaart
do 02 mei 19:30 - 21:00
Algemene LedenVergadering

za 11 mei
Cool Moves Volleybal Toernooi
Laco, Mijdrecht

Beste allemaal

Bij deze de Nieuwsbrief van vv AMstelveen met o.a.:

  • * Voorstelrondje Technische Commissie
  • * Opbrengst Grote Club Actie 2018
  • * Beschikbaarheid Nieuwe Bankrashal op maandagavonden
  • * Volleybal Mix Toernooi op 21 februari 2019: meld je aan!

Zie "Nieuws archief" voor vorige edities.

Met vriendelijke groet,

Hélène van Scherpenzeel
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Black Light toernooi 30-1-2019Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019 het eerste Black Light toernooi gehad. Ook de ouders genoten van het spelplezier. Dankzij de inbreng van onze vrijwilligers was de Nieuwe Bankrashal omgetoverd tot een zwart gat. Nou, niet helemaal dan, want door het gebruik van fluorescerende lijnen en speciale lampen was de omgeving toch goed te zien.

De kinderen en enkele begeleiders waren in de meest fantasievolle fluorescerende kleding gestoken of speciaal opgemaakt. En de bal was natuurlijk fluorescerend, anders hadden we niet kunnen volleyballen. Meer foto's (van Xander Bolderheij) op onze facebook pagina.

Even een voorstelrondje door de technische commissie, want we hebben een goed gevulde commissie voor het seizoen 2018/2019. Het afgelopen seizoen hebben Wik ten Holt en Vera Brandsma de functie als commissieleden al waargemaakt en dat blijven zij ook dit seizoen doen. Sander Helfensteijn zal dit jaar nog wel op het veld te zien zijn, maar niet meer in de TC. Bedankt voor je inzet Sander! Gelukkig hebben we aan aantal nieuwe leden om de commissie te versterken en dat zijn: Rein Zondergeld, Jack Zwemmer, Mike Sol en Esther van der Meulen.

Lees meer...

Vaardigheidstraining voor scheidsrechtersOnder leiding van scheidsrechterscoördinator Hans Vinken en VS2-scheidsrechter Rein Zonderveld is er op 31-1-2019 een vaardigheidstraining voor onze scheidsrechters gegeven. Na een inleiding werden er in trainingspartijtjes (waarin het nodige geduld werd geëist van de spelers en speelsters, waarvoor veel dank!) spelsituaties beoordeeld en getraind.

Na afloop werden de resultaten besproken in ons clubhuis.

Men wilde wel het naadje van de kous wetenVeel ouders van Mini's gaan mee naar de maandelijkse toernooidagen, maar weten niet precies wat ze dan kunnen bijdragen. Daarom organiseerde AMVJ-Martinus in het kader van de Actie Enjoyn een workshop "volleybal voor ouders van mini's". Enthousiaste ouders die weten waar volleybal over gaat, zijn immers beter in staat de kinderen te begeleiden en dan komt het plezier vanzelf!

Lees meer...

Woensdagavond 19 december had om nog een reden een bijzonder feestelijk tintje; ouder-kind training. Het was aan de ouders om hun volleybal eer te verdedigen en er kan niets anders gezegd worden dan dat zij zich hebben waargemaakt. Niet dat de kinderen voor hen onderdeden, nee, waar het even kon, wisten de kids hun ouders te vertellen hoe het echt moet.

Het was al met al een hilarisch gezellige avond en wie weet hebben we nieuwe leden gevonden voor de recreanten op maandag- of dinsdagavond!

Workshop EnjoynDe Actie Enjoyn wil elk lid en de ouders van jeugdleden stimuleren om mee te helpen in het organiseren van onze club. Dat moet leiden tot meer spelplezier met technisch goed volleybal. Op woensdag 9 januari 2019 gaf Ine Klosters namens de Nederlandse Volleybal Bond Nevobo tijdens de eerste bijeenkomst in de Nieuwe Bankrashal een aantal handige tips. Daar bleef het echter niet bij: de ouders moesten zelf ook aan de bak!

Lees meer...

Opening clubhuisDrie jaar na de te vroege sluiting van Zonnestein hebben we nu weer een eigen onderkomen. Twee avonden in de week mogen we gebruik maken van de bar in de Nieuwe Bankrashal. Dat doen we op maandagavond, onze vaste wedstrijdavond, en op onze vaste trainingsavond donderdag.

Wij zijn erg blij dat we dit in goed overleg met het Sportbedrijf hebben kunnen bereiken. Dat de ruimte in een behoefte voorziet, blijkt uit de commissievergaderingen, scheidsrechtersinstructies en ouderbijeenkomsten die er al zijn geweest.

Op de foto overhandigt Marc van der Heide, die zich samen met enkele anderen bijzonder heeft ingezet voor dit resultaat, de symbolische sleutel aan chef barman Patrick Heijboer.

Decennialang heeft de volleybalvereniging Martinus en daarna ook vv AMVJ-Martinus gebruik kunnen maken van Zonnestein als sporthal, maar ook als bar waar gezellig een drankje werd gedronken na het trainen en wedstrijden. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze feesten die er werden gegeven.

Helaas hebben we begin 2016 afscheid moeten nemen van Zonnestein. In de afgelopen twee jaar hebben we als vereniging het moeten doen met een meegenomen drankje op de gang en uiteindelijk een koelkast in een “hok”.

Maar…..

Lees meer...

Item 18 is ook UITVERKOCHT/ Item 18 is also SOLD OUT

(English translation: Clothes for Sale)

Bij het opruimen van de opslagruimte van onze volleybalvereniging zijn we heel veel oude wedstrijdshirts, zowel van Martinus als van AMVJ, en aanverwante kleding tegengekomen. Deze kleding is nog prima geschikt om in te trainen, om je hele team mee aan te kleden voor een toernooi of gewoon om thuis mee op de bank te zitten.

We bieden deze kleding (trainingsjack, shirts, hesjes, kniebeschermers) nu voor een klein bedrag te koop aan. De inkomsten komen ten goede aan onze club. Zie de lijst van artikelen voor een overzicht met foto's en prijzen van alle kleding.

Heb je belangstelling, stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef met het nummer in de eerste kolom aan waarin je geïnteresseerd bent.