word nu lid

vrijwilligers

Binnenkort

do 02 mei 19:30 - 21:00
Algemene LedenVergadering

za 11 mei
Cool Moves Volleybal Toernooi
Laco, Mijdrecht

BBQ + ALV op 2 mei 2019

Beste allemaal

Bij deze de Nieuwsbrief van vv AMstelveen met in het bijzonder ALV + BBQ op 2 mei en verder:

  • * Kennismakingsgesprek met directeur van AmstelveenSport
  • * Regels voor het opzeggen van je lidmaatschap
  • * Leden enquête
  • * Mini-trainers gezocht
  • * ALV 2 mei 2019
  • * BARBECUE 2 mei 2019

Zie "Nieuws archief" voor vorige edities.

Met vriendelijke groet,

Hélène van Scherpenzeel
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(At the end of this article is an English translation)

Ieder jaar aan het eind van het seizoen is het weer tijd om te overwegen of je ook het volgende seizoen weer door wilt gaan (we hopen van wel!). Als je opzegt, moet dat NIET bij de trainer of coach maar vóór 1 juli bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Aan het eind van dit seizoen worden de teams weer in concept ingedeeld en ingeschreven bij de Nevobo. Als iemand dus na 1 juli opzegt, dan schaadt dat het team waar hij of zij (voorlopig) in was ingedeeld.
Iedereen die na 1 juli opzegt is daarom verplicht om voor een heel jaar contributie te betalen, zoals ook in ons reglement staat.

Lees meer...

Heel veel was er niet nodig: 5 sets nog uit 4 wedstrijden, dachten we. Maar na de met 4-0 gewonnen wedstrijd op 11 maart werden we al tot kampioen verklaard door de Nevobo. Waarschijnlijk op setgemiddelde. Dat voelt echter niet echt als kampioen, dus j.l. maandag gingen we vol goede bedoelingen naar de Spaarnehal in Haarlem om tegen GSV Heemstede de set te pakken die ons echt kampioen zou maken.

Lees meer...

Ben jij startend scheidsrechter, meisje/vrouw (en ook jongens en mannen zijn welkom trouwens), met ambitie, kom je dan ook naar de Masterclass #zijfluittop in Utrecht op vrijdagavond 12 april 2019?

Diverse sportbonden willen graag meer vrouwelijke bondsscheidsrechters in de sport. Dus niet alleen bij volleybal, maar bij veel meer sporten zoals hockey, handbal, voetbal enz. Dit willen we vooral om de verhouding tussen vrouwelijke sporters en vrouwelijke scheidsrechters te verbeteren. Er zijn nu gewoon (veel te) weinig actieve vrouwen in de arbitrage bij de sportbonden en dat is zonde.

Lees meer...

Black Light toernooi 30-1-2019Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019 het eerste Black Light toernooi gehad. Ook de ouders genoten van het spelplezier. Dankzij de inbreng van onze vrijwilligers was de Nieuwe Bankrashal omgetoverd tot een zwart gat. Nou, niet helemaal dan, want door het gebruik van fluorescerende lijnen en speciale lampen was de omgeving toch goed te zien.

De kinderen en enkele begeleiders waren in de meest fantasievolle fluorescerende kleding gestoken of speciaal opgemaakt. En de bal was natuurlijk fluorescerend, anders hadden we niet kunnen volleyballen. Meer foto's (van Xander Bolderheij) op onze facebook pagina.

Even een voorstelrondje door de technische commissie, want we hebben een goed gevulde commissie voor het seizoen 2018/2019. Het afgelopen seizoen hebben Wik ten Holt en Vera Brandsma de functie als commissieleden al waargemaakt en dat blijven zij ook dit seizoen doen. Sander Helfensteijn zal dit jaar nog wel op het veld te zien zijn, maar niet meer in de TC. Bedankt voor je inzet Sander! Gelukkig hebben we aan aantal nieuwe leden om de commissie te versterken en dat zijn: Rein Zondergeld, Jack Zwemmer, Mike Sol en Esther van der Meulen.

Lees meer...

Vaardigheidstraining voor scheidsrechtersOnder leiding van scheidsrechterscoördinator Hans Vinken en VS2-scheidsrechter Rein Zonderveld is er op 31-1-2019 een vaardigheidstraining voor onze scheidsrechters gegeven. Na een inleiding werden er in trainingspartijtjes (waarin het nodige geduld werd geëist van de spelers en speelsters, waarvoor veel dank!) spelsituaties beoordeeld en getraind.

Na afloop werden de resultaten besproken in ons clubhuis.

Men wilde wel het naadje van de kous wetenVeel ouders van Mini's gaan mee naar de maandelijkse toernooidagen, maar weten niet precies wat ze dan kunnen bijdragen. Daarom organiseerde AMVJ-Martinus in het kader van de Actie Enjoyn een workshop "volleybal voor ouders van mini's". Enthousiaste ouders die weten waar volleybal over gaat, zijn immers beter in staat de kinderen te begeleiden en dan komt het plezier vanzelf!

Lees meer...

Decennialang heeft de volleybalvereniging Martinus en daarna ook vv AMVJ-Martinus gebruik kunnen maken van Zonnestein als sporthal, maar ook als bar waar gezellig een drankje werd gedronken na het trainen en wedstrijden. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze feesten die er werden gegeven.

Helaas hebben we begin 2016 afscheid moeten nemen van Zonnestein. In de afgelopen twee jaar hebben we als vereniging het moeten doen met een meegenomen drankje op de gang en uiteindelijk een koelkast in een “hok”.

Maar…..

Lees meer...