De Technische Commissie(TC) heeft als doelstelling het zo optimaal mogelijk begeleiden en voorzien in de volleybalbehoeften van de leden. Waarbij ieder lid met plezier op zijn/haar eigen niveau dient te kunnen spelen. Daarnaast wil de TC doorlopend de volleybal-kwaliteiten bewaken en bevorderen binnen de gehele vereniging. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende groepen:
-    Mini’s
-    Jeugd
-    Senioren
-    Recreanten

Ook dit seizoen wordt er bij de jeugd gewerkt met zogenaamde “lijnteams”. Dit zijn teams waarin talenten/beloften zitten, die extra training krijgen om hun talent snel verder te ontwikkelen.

De Technische Commissie heeft een aantal leden die het aanspreekpunt zijn voor de teams. Voor de senioren zijn dat voor:

H1 - Vera Brandsma
H2 - Rein Zondergeld
H3 - Esther van der Meulen

D1 - Jack Zwemmer
D2 - Mike Sol
D3 - Wik ten Holt
D4 - Rein Zondergeld

De aanspreekpunten voor de jeugdteams zijn:

Meisjes A1 - Jerry van Duivenbooden
Meisjes B1 - n.v.t.
Meisjes B2 - Jerry van Duivenbooden
Meisjes B3 - Jerry van Duivenbooden
Meisjes B4 - Jerry van Duivenbooden
Meisjes C1 - Jerry van Duivenbooden
Meisjes C2 - Jerry van Duivenbooden
Jongens A1 - Marije Faber
Jongens A2 - Marije Faber
Techniek Klasje - Jerry van Duivenbooden

Natuurlijk kunnen ook de train(st)ers aangesproken worden.

Voor de recreanten zijn Jaco de Boer en Adri van Mourik de aanspreekpunten.

Voor de mini's is Miranda Sinneger het commissielid, extra aanspreekpunt is Hilde van der Engel.

Emailadressen: