De Technische Commissie(TC) heeft als doelstelling het zo optimaal mogelijk begeleiden en voorzien in de volleybalbehoeften van de leden. Waarbij ieder lid met plezier op zijn/haar eigen niveau dient te kunnen spelen. Daarnaast wil de TC doorlopend de volleybal-kwaliteiten bewaken en bevorderen binnen de gehele vereniging. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende groepen:
-    Mini’s
-    Jeugd
-    Senioren
-    Recreanten

Ook dit seizoen wordt er bij de jeugd gewerkt met zogenaamde “lijnteams”. Dit zijn teams waarin talenten/beloften zitten, die extra training krijgen om hun talent snel verder te ontwikkelen.

De Technische Commissie heeft een aantal leden die het aanspreekpunt zijn voor de teams. Voor de senioren zijn dat voor:

H1 - n.t.b.
H2 - n.t.b.
H3 - n.t.b.

D1 - n.t.b.
D2 - n.t.b.
D3 - n.t.b.
D4 - n.t.b.

De aanspreekpunten voor de jeugdteams zijn:

Meisjes A1 - Jerry
Meisjes B1 - n.v.t.
Meisjes B2 - Jerry
Meisjes B3 - Jerry
Meisjes B4 - Jerry
Meisjes C1 - Jerry
Meisjes C2 - Jerry
Jongens A1 - Marije
Jongens A2 - Marije

Natuurlijk kunnen ook de train(st)ers aangesproken worden.

Voor de recreanten zijn Jaco de Boer en Adri van Mourik de aanspreekpunten.

Voor de mini's is Miranda Sinneger het commissielid, extra aanspreekpunt is Hilde van der Engel.

Emailadressen: