Welkom op de nieuwe website van AMVJ-Martinus AMstelveen

AMVJ-Martinus AMstelveen is dé volleybalvereniging in Amstelveen, ontstaan uit de fusie van volleybal verenigingen AMVJ en Martinus, verenigingen uit Amstelveen die ieder voor zich een bijzonder rijke historie hebben. De fusie per 1-7-2011 maakte een nieuwe website noodzakelijk. De oude websites (www.martinus.org en www.amvj.eu) worden niet meer bijgehouden, maar alle belangrijke historie is nog beschikbaar. Op deze nieuwe website kunt u terecht voor alle informatie over de gefuseerde volleybalvereniging.

Onder "Clubinfo" vindt u de algemene informatie over de club; de historie, informatie over het bestuur, de trainingstijden en locaties en de geldende contributies. Onder "Teaminfo" kunt u de gehele teamindeling van de vereniging vinden. Alle teams en hun speelsters worden hier in een overzicht weergegeven. Bij "Nieuws" kunt u uiteraard het laatste nieuws over de vereniging vinden. Bovendien wordt onder "Programma" het lopende wedstrijdprogramma weergegeven.

Ten slotte kunt u voor al uw vragen en opmerkingen die alleen voor het bestuur zijn bedoeld, onder het kopje "Contact" een bericht achter laten. Hierop zal een bestuurslid van vv AMstelveen zo snel mogelijk een antwoord geven.