Mini seizoen 2019-2020 AMVJ-MartinusDe training is op woensdag van 17:00 - 18:30 uur in De Nieuwe Bankrashal. Ook allerlei andere activiteiten (Versie 3) zijn bekend.

Uw dochter of zoon is welkom om voor drie keer gratis te komen trainen op proef. Daarna vragen wij of zij/hij lid wil worden van onze vereniging.

De mini's spelen 1 keer per maand een Cool Moves Volleybal Toernooi op verschillende locatie tegen clubs op niveau 2, 3, 4 of 6.

Vind hier de spelregels voor CMV
Voor vragen kunnen jullie terecht bij Rogier Langeveld en Rinze Hogeterp

Training is on Wednesday from 17.00-18:30 in the Nieuwe Bankrashal. Also other activities (Version 3) are scheduled.

Your daughter or son is welcome to come and try out three free trial sessions, before we ask if she/her wants to join our club.

The Mini's play once a month a Cool Moves Volleybal Tournament on various locations against clubs on the levels of 2 to 6. Any question can be directed to Rogier Langeveld and Rinze Hogeterp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .