volleybalBijgaand de voorlopige teamindelingen van de jeugd en senioren voor het komende seizoen. Hieraan vooraf zijn weer vele vergaderingen geweest, plus passen en meten met trainers en zaal-mogelijkheden.

Jeugd

De JC hoopt dat iedereen op het juiste niveau qua spelen is ingedeeld en hopelijk kunnen alle spelers zich hierin vinden. Wij realiseren ons dat wij het niet iedereen naar z'n zin kunnen maken. De namen van de jeugdtrainers worden in de komende maand bekendgemaakt. Indien er vragen en/of opmerkingen zijn kun je deze kwijt aan de jeugdcommissie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Senioren
De TC is -na alle perikelen vorig seizoen met teams die uiteindelijk door blessures en dergelijke te klein bleken- het komende seizoen uitgegaan van 3 damesteams en 3 herenteams. Bij de dames is heel bewust voor D2 en D3 geselecteerd op sterkte van spelers. Voordeel is dat beide teams in dezelfde klasse spelen en bij elkaar kunnen invallen.
Verder is in overleg tussen JC en TC en Jongens A1, gekozen voor een opzet waarbij één van de twee trainingen van de JA1 samen met H1 is. Dit had natuurlijk consequenties voor de trainingstijden van H1 die nu op woensdag gaan trainen.
Een ander team waarbij een van de twee trainingsdagen wijzigt is D1, zij trainen komend seizoen op de maandag en de donderdag. Indien er vragen en/of opmerkingen zijn kun je deze kwijt aan de Technische Commissie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen een voor iedereen uitdagende teamindeling neergezet te hebben!
Én wij zoeken nog steeds een 6e TC-lid. Als je denkt dat dit beter moet kunnen of het gewoon net als wij wil doen en gezellig vindt: meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Fijne vakantie allemaal!
Groeten van de JC en TC leden

English translation

Following are the provisional team layouts of youth and seniors for the coming season. Many meetings preceded this.

Youth
The JC hopes that the team layout is suitable for everyone and hopefully all players agree. Although we realize that we cannot make everybody happy. The names of the youth trainers will be announced in the coming month. If there are any questions and / or comments, you can submit them to the youth committee via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Seniors
The TC decided- after all the troubles last year with teams that eventually turned out to be too small due to injuries and other reasons - to have 3 ladies teams and 3 mens teams the next season.
Among the ladies, D2 and D3 were very consciously selected on the strength of players. The advantage is that both teams play in the same class and the players can substitute when needed.
Furthermore, in consultation between JC and TC and JA1 en H1, a structure was chosen in which one of the two trainings of the JA1 is together with H1. This of course had consequences for the training time and day of H1 which are now going to train on Wednesday.
Another team where one of the two training days changes is D1, they will train on Monday and Thursday this season.

We hope to have a team layout that is challenging for everyone! And we are still looking for a 6th TC member. If you think this should be better or you just want to do it because you like it, just like us: sign up via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We are also looking for coaches during matches for several teams. So if you are interested or know anyone who is suitable, let us know!

Have a great holiday!

Greetings from the JC and TC members.