Men wilde wel het naadje van de kous wetenVeel ouders van Mini's gaan mee naar de maandelijkse toernooidagen, maar weten niet precies wat ze dan kunnen bijdragen. Daarom organiseerde AMVJ-Martinus in het kader van de Actie Enjoyn een workshop "volleybal voor ouders van mini's". Enthousiaste ouders die weten waar volleybal over gaat, zijn immers beter in staat de kinderen te begeleiden en dan komt het plezier vanzelf!

De bijeenkomsten waren telkens anders van opzet en bestonden zowel uit theorie als praktijkoefeningen. Aan het begin werden de vragen van de deelnemers geïnventariseerd, zodat Ine Klosters namens de Nederlandse Volleybal Bond Nevobo tijdens de drie bijeenkomsten in de Nieuwe Bankrashal gericht kon inspelen op de behoeften. Het bleef echter niet bij de theorie. De ouders moesten in de praktijk ervaren wat ze van hun kinderen verlangen om uit te voeren tijdens de wedstrijden. Dat zorgde voor veel inzicht en ook wel respect voor hoe hun kinderen volleyballen. Naast hard werken was er echter ook veel plezier tijdens de workshop. Aan het einde werden alle aan het begin geïnventariseerde punten nog eens doorgelopen.

EvaluatieEr zullen meer van deze workshops worden georganiseerd, zowel voor ouders en andere begeleiders, als voor onze trainers en trainsters om die nog beter te maken. Spelplezier gaat bij AMVJ-Martinus immers hand-in-hand met technisch goed volleybal spelen. Ben je hierin geïnteresseerd, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en eventueel de naam van je kind. Daarnaast is een mooi vervolg dat er ouders waren die vroegen hoe ze hun steentje bij kunnen dragen aan de organisatie van de club. Ook in die zin is er dus een vervolg.

Namens het Enjoyn-team,
Björn Ottenhof & Matthy HuijbersActie Enjoyn style=