______Volleybal voor kids; sportief, leerzaam, samenwerken, plezier hebben en af en toe een wedstrijd.

Dat plezier kunnen de mini's beamen. Een deelneemster (8) aan het woord; 'ik voel zoveel energie als ik de sportzaal binnenkom! Het eerste wat ik wil doen is rennen, ballen gooien en me vrij voelen! En daarna… planken en een wedstrijdje!'
En dat geldt voor alle leden; met veel enthousiasme wordt er over het veld gerend, worden er spelletjes gespeeld van slingertikkertje (favoriet), duikoefeningen (vest omgekeerd aan aub) voor het vangen van de bal, overpasen, krachtoefeningen en een wedstrijdje ontbreekt er natuurlijk niet aan. Plus 1 keer in de maand competitie (Cool Moves Volleybal Toernooi).

Last but not least.... minstens twee keer per jaar worden de ouders uitgenodigd mee te doen aan een training. De sfeer zat er vorig jaar goed in! Veel vaders en moeders lieten zich van hun sportieve kant zien.
Ook bij de laatste training van het schooljaar 2017-2018 ontbraken de ouders niet. Medailles werden uitgedeeld aan alle sportieve volleybalspelers en met drankjes en hapjes kan gesproken worden van een ronduit gezellig feestje!Medailles

Dit seizoen belooft weer een leuk, sportief en gezellig jaar te worden! Als aftrap twee overwinningen door de Orka's (niv 4, door naar niv 6!) en de Koraalduiven (niv 4 die een poule hoger gaan spelen!) op 22 september 2018! Met onze nieuwe en gedreven trainers kan dat bijna ook niet anders.

Wij beloven u onze trainers een volgende keer via de website of nieuwsbrief aan u voor te stellen!

De mini's spelen 1 keer per maand een Cool Moves Volleybal Toernooi. De spelregels voor CMV zijn een beetje aangepast. Het is handig als je ze vóór een wedstrijddag even doorkijkt. Het wedstrijdschema is ook al bekend.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij Miranda Sinniger of Hilde van den Engel via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .