Item 18 is ook UITVERKOCHT/ Item 18 is also SOLD OUT

(English translation: Clothes for Sale)

Bij het opruimen van de opslagruimte van onze volleybalvereniging zijn we heel veel oude wedstrijdshirts, zowel van Martinus als van AMVJ, en aanverwante kleding tegengekomen. Deze kleding is nog prima geschikt om in te trainen, om je hele team mee aan te kleden voor een toernooi of gewoon om thuis mee op de bank te zitten.

We bieden deze kleding (trainingsjack, shirts, hesjes, kniebeschermers) nu voor een klein bedrag te koop aan. De inkomsten komen ten goede aan onze club. Zie de lijst van artikelen voor een overzicht met foto's en prijzen van alle kleding.

Heb je belangstelling, stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef met het nummer in de eerste kolom aan waarin je geïnteresseerd bent.