Als ieder jaar kost het de TC van AMVJ-Martinus de grootste moeite om trainers te vinden voor alle seniorenteams. Op dit moment hebben wij (nog) geen trainer voor 3 van de 6 seniorenteams die AMVJ-Martinus heeft. Ik wil jullie dus vragen of jullie mensen kennen die trainingen willen en kunnen geven. Denk hierbij aan (oud-)volleyballers, mensen die de ALO gedaan hebben of doen en dergelijke. Graag reacties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast neemt ook de groep vrijwilligers binnen onze vereniging af hetgeen de hoeveelheid werk voor de overgebleven vrijwilligers steeds zwaarder maakt.
Zonder vrijwilligers geen vereniging, geen volleybal in Amstelveen. Ook hier dus de vraag: kijk bij Bestuur & Commissies naar de vacatures en bedenk of je hier hulp kan bieden. Denk ook aan creatieve oplossingen: 1 taak met z'n tweeën bijvoorbeeld. Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet, mede namens de TC van VV AMVJ-Martinus,

Wik ten Holt