Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Beste leden van vvAMstelveen,

Het Sportbedrijf heeft ons in mondelinge gesprekken te kennen gegeven dat vanaf 1 juli 2015 Zonnestein niet meer tot onze beschikking zou staan. Het bestuur is het hier niet mee eens. Het is in tegenspraak met eerdere afspraken en gesprekken die gevoerd zijn.

In de komende twee weken vinden gesprekken plaats met zowel het Sportbedrijf als met de Wethouder en Beleidsmedewerker van de Gemeente om uit deze impasse te geraken.

Vooralsnog is onze inzet erop gericht dat we er met het Sportbedrijf en de Gemeente uit zullen komen en dat er dus zalen beschikbaar zullen zijn om tijdens de zomervakantie de gebruikelijke clubwedstrijdjes door te kunnen laten gaan.

Wij gaan ervan uit dat dit Zonnestein zal zijn, anders worden jullie nader bericht. Voor vragen kunnen jullie terecht bij het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .