Voorstelrondje Technische Commissie

0

Even een voorstelrondje door de technische commissie, want we hebben een goed gevulde commissie voor het seizoen 2018/2019. Het afgelopen seizoen hebben Wik ten Holt en Vera Brandsma de functie als commissieleden al waargemaakt en dat blijven zij ook dit seizoen doen. Sander Helfensteijn zal dit jaar nog wel op het veld te zien zijn, maar niet meer in de TC. Bedankt voor je inzet Sander! Gelukkig hebben we aan aantal nieuwe leden om de commissie te versterken en dat zijn: Rein Zondergeld, Jack Zwemmer, Mike Sol en Esther van der Meulen.

Ons doel is om een gezellig, prettig en vooral sportief volleybaljaar te creëren voor iedereen. Daarom is er voor elk team weer een aanspreekpunt aanwezig waar je terecht kan. 

De indeling is als volgt:
Dames 1: Jack Zwemmer
Dames 2: Mike Sol
Dames 3: Wik ten Holt: 
Dames 4: Rein Zondergeld 
Heren 1: Vera Brandsma
Heren 2: Rein Zondergeld
Heren 3: Esther van der Meulen

De meeste teams zullen al een kennismaking hebben gehad. Voor andere zal binnenkort een moment van kennismaking volgen tijdens een trainingsavond, dit geeft de mogelijkheid om enkele zaken te bespreken. Voor het overige kan je het TC-aanspreekpunt van je team aanschieten bij trainings- of wedstrijdavonden. Ook kan je een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., die komt bij ons allemaal aan. 
Grote problemen of wijzigingen bespreken wij met z'n allen en oplossingen kosten soms veel tijd.

Onze boodschap voor dit moment: hou rekening met de regels voor het invallen in andere teams!

Veel succes voor de rest van dit seizoen!