Het bestuur van AMVJ-Martinus kent vijf bestuursleden*, elk met een eigen taak binnen het bestuur. Hieronder staan de bestuursleden met hun functie en contactgegevens. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich altijd tot één van de bestuursleden richten.

Bestuursfunctie Bestuurslid Bereikbaar via
Voorzitter Jan Jaspers
Secretaris Kandidaat:
Melissa Wijchers
Penningmeester Rick Ottenhof
(met assistentie van Adri van Mourik)

Om het bestuur te ondersteunen zijn er veel vrijwilligers actief binnen de vereniging. Zonder deze actieve leden en ouders zou de vereniging niet kunnen bestaan. Hieronder staan de vrijwilligersfuncties met de betreffende namen en hoe zij bereikt kunnen worden. Daarnaast zijn er nog talloze anonieme vrijwilligers zonder wie de club niet zou kunnen functioneren!

Mini commissie (<12 jaar)
Recreantencommissie
Jaco de Boer,
Adri van Mourik
Technische Commissie
Wedstrijdsecretariaat
Jerry van Duivenbooden
(Hans Vinken)
Scheidsrechtercommissie
Hans Vinken
(Jerry van Duivenbooden)
Commissie van Beroep
Björn Ottenhof,

Vertrouwenscontactpersoon
Björn Ottenhof,

Wedstrijdkleding
Zaaldienst
Materiaalcommissie Vacature
Feestcommissie
Bartenders
Sponsorcommissie

Indien u geïnteresseerd bent in een openstaande vacature of hier meer informatie over wilt hebben, kunt u zich wenden tot het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaand is een schema hoe de vereniging is georganiseerd. Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Organogram AMVJ-Martinus nov 2016

Reglement voor de bar in het clubhuis

Om in ons clubhuis van de sportkantine in de Nieuwe Bankrashal alles op rolletjes te laten lopen, heeft het bestuur een reglement vastgesteld met gedragsregels voor de barbezetting.

Het reglement beschrijft vooral de omgang met alcoholhoudende dranken en hygiënische maatregelen. Deze zijn van groot belang om op lange termijn gebruik te blijven maken van deze bar. Iedereen wordt dus ook geacht deze regels te respecteren.