do 24 okt 17:00 - 22:00
Black Light Toernooi
Nieuwe Bankrashal

Heel veel was er niet nodig: 5 sets nog uit 4 wedstrijden, dachten we. Maar na de met 4-0 gewonnen wedstrijd op 11 maart werden we al tot kampioen verklaard door de Nevobo. Waarschijnlijk op setgemiddelde. Dat voelt echter niet echt als kampioen, dus j.l. maandag gingen we vol goede bedoelingen naar de Spaarnehal in Haarlem om tegen GSV Heemstede de set te pakken die ons echt kampioen zou maken.

Vervelend dat onze tegenstander andere plannen had. Of hadden wij het als kampioenen in spé al te hoog in de bol? Hoe dan ook, de eerste set kregen we niet kado en we verloren zelfs met 25-19 (pas de 8ste verloren set in 18 wedstrijden). Dat was voldoende om ons op scherp te zetten. De volgende set werd met 25-15 gewonnen en dat voelde heel goed! Als echte kampioenen pakten we de volgende 2 sets trouwens ook, waarbij we onze trouwe fans regelmatig tot applaus wisten te brengen.

Natuurlijk gaan we dit kampioenschap in de vierde klasse vieren. Op 8 april a.s. spelen we eerst onze laatste thuiswedstrijd om 20.45 uur. Daarna gaan we los met onze uitgebreide supportersschare. Alle fans, invallers, familieleden, technische staf, verzorgers en overige vrienden zijn van harte uitgenodigd dit samen met ons te vieren. De borrelnootjes zijn van het huis!

En volgend seizoen? Het contract met de trainer is natuurlijk automatisch verlengd. De coach beraadt zich nog over het voortzetten van zijn carrière. Als het team bij elkaar blijft en misschien nog wat versterking erbij krijgt en zijn volleybaltechische ontwikkeling doorzet, moet een plaats in het linkerrijtje van de derde klasse tot de mogelijkheden behoren. Maar eerst: een (bescheiden) feestje!