do 24 okt 17:00 - 22:00
Black Light Toernooi
Nieuwe Bankrashal

Ben jij startend scheidsrechter, meisje/vrouw (en ook jongens en mannen zijn welkom trouwens), met ambitie, kom je dan ook naar de Masterclass #zijfluittop in Utrecht op vrijdagavond 12 april 2019?

Diverse sportbonden willen graag meer vrouwelijke bondsscheidsrechters in de sport. Dus niet alleen bij volleybal, maar bij veel meer sporten zoals hockey, handbal, voetbal enz. Dit willen we vooral om de verhouding tussen vrouwelijke sporters en vrouwelijke scheidsrechters te verbeteren. Er zijn nu gewoon (veel te) weinig actieve vrouwen in de arbitrage bij de sportbonden en dat is zonde.

In de afgelopen jaren hebben de vrouwelijke sporters veel successen meegemaakt. Natuurlijk ons Nederlands damesteam, maar ook in het hockey, voetbal en handbal. Gelukkig waren er ook successen van vrouwelijke top scheidsrechters, zoals "onze" Hélène Geldof (volleybal), Lizzy van der Helm (voetbal), Edith Oudshoorn (basketbal) en Romy Vooys (waterpolo).

Maar we willen ook heel graag een volgende generatie bondsscheidsrechters opleiden. Daarom zijn we op zoek naar vrouwelijke scheidsrechters met focus op de leeftijdscategorie 16-25 jaar (maar natuurlijk zijn vrouwen van 25+ ook van harte welkom en jongens/mannen trouwens ook) die graag over de 4 nieuwe inzichten voor de moderne scheidsrechter willen horen, die zich verder willen ontwikkelen, die graag een SR-coach op hun club willen hebben of die meer willen weten over weerbaarheid.

Wil jij ook doorgroeien naar jouw eigen top (wie weet is dat wel internationaal) en wil je meer weten hoe je dat kunt doen, meld je dan aan via het aanmeldingsformulier en kom op vrijdag 12 april 2019 naar Utrecht, kantine sporthal Loevenhout, Loevenhoutseweg 2. De inloop is vanaf 19.00 uur, programma/workshop van 19.30-21.30 uur.

Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Yolande Brada, projectleider #zijfluittop ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Sandra Scheel-van Kippersluis van de Nevobo ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).