wo 21 aug 16:30
Start Seizoen 2019-2020

Opening clubhuisDrie jaar na de te vroege sluiting van Zonnestein hebben we nu weer een eigen onderkomen. Twee avonden in de week mogen we gebruik maken van de bar in de Nieuwe Bankrashal. Dat doen we op maandagavond, onze vaste wedstrijdavond, en op onze vaste trainingsavond donderdag.

Wij zijn erg blij dat we dit in goed overleg met het Sportbedrijf hebben kunnen bereiken. Dat de ruimte in een behoefte voorziet, blijkt uit de commissievergaderingen, scheidsrechtersinstructies en ouderbijeenkomsten die er al zijn geweest.

Op de foto overhandigt Marc van der Heide, die zich samen met enkele anderen bijzonder heeft ingezet voor dit resultaat, de symbolische sleutel aan chef barman Patrick Heijboer.