Nieuwjaarsborrel 3-1-2019Op 3 januari 2019 is de Nieuwe Bankrashal tussen 20.00 en 22.00 uur open om te volleyballen. De bedoeling is om een mixtoernooi te organiseren. Tijdens en na afloop is het clubhuis open. Een goede gelegenheid dus om elkaar een fantastisch Nieuwjaar te wensen!

Bovendien wordt het clubhuis officieel geopend. We zijn heel blij dat we dankzij de medewerking van het Sportbedrijf op maandagavond (standaard wedstrijdavond) en donderdagavond (trainingsavond) de bar van de Nieuwe Bankrashal mogen gebruiken ten bate van de club. Alle leden, ereleden, oud-leden, (ouders van) jeugdleden, trainers/coaches en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om dit feestelijke feit te komen vieren.