wo 30 jan 17:00

za 13 apr 10:00 - 16:00
Proosdijhal, Kudelstaart

Beste leden van AMVJ Martinus,

Het nieuwe volleybalseizoen gaat binnenkort weer van start. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad.

De reguliere trainingen starten vanaf woensdag 29 en donderdag 30 augustus 2018. Op de website onder het kopje 'teaminfo' zijn de trainingsgroepen en        -tijden te vinden. Kun je jouw naam nergens terugvinden of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan even contact op met de jeugdcommissie             ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of de seniorencommissie                            ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). De mini's (7-11jaar) trainen zoals gebruikelijk op woensdag van 17:00 tot 18:30uur.