za 15 sept - wo 21 nov

do 15 nov 19:00 - 20:30
Algemene Leden Vergadering
Sportkantine Nieuwe Bankrashal, Pandora 3, Amstelveen

Vorige week is toch nog onverwacht ons erelid Gerard Beumer op 86-jarige leeftijd overleden. Gerard heeft veel betekend in de geschiedenis van Martinus en het Nederlandse volleybal. Hij was secretaris van de vereniging van 1965 tot 1979, daarna werd hij voorzitter. Hij heeft als secretaris/penningmeester van de Stichting Martinus de hele opgang van het volleybal bij Martinus meegemaakt.

Voor zijn grote verdiensten voor het volleybal in het algemeen en bij Martinus in het bijzonder werd hij erelid. Bovendien viel hem de eer ten deel benoemd te worden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Komende woensdag 18 juli is er van 12.00 tot 12.20 uur gelegenheid om afscheid te nemen in het Uitvaartcentrum Bouwens in de Kwakel. Om 12.30 uur volgt de uitvaartplechtigheid voorafgaand aan de crematie.