za 15 sept - wo 21 nov

do 15 nov 19:00 - 20:30
Algemene Leden Vergadering
Sportkantine Nieuwe Bankrashal, Pandora 3, Amstelveen

AMVJ100Hierbij vind je de uitnodiging voor (oud) leden en ereleden i.v.m. de viering van het eeuwfeest van AMVJ, de ene helft van de vereniging die met Martinus het huidige AMVJ-Martinus vormt. Het festival start op zaterdag 14 juli 2018 om tien uur op Sportpark 't Loopveld en is voor iedereen toegankelijk. 's Ochtends is de toegang gratis, maar vanaf 14:00 uur is het alleen gratis voor leden, oudleden en hun introducees. Via de link kunt u maximaal 5 gratis kaarten aanvragen. Ter plekke aan de kassa zijn alleen betaalde kaarten voor 5 euro per stuk beschikbaar mocht u meer dan 5 kaarten nodig hebben.

Wat kun je verwachten van het festival?

In de bijlage vind je een overzicht van de workshops die in de middag plaatsvinden AMVJ100

• * 's Ochtends (van tien tot twee uur) organiseren alle verschillende sportverenigingen die bij AMVJ Sport zijn aangesloten, een eigen sportieve activiteit, zodat je alle andere sporten van AMVJ ook eens kunt uitproberen.
  • * ’s Middags van twee tot zes uur zijn er workshops waaruit je kunt kiezen om mee te doen.
  • * Tussendoor zijn allerlei acts en voorstellingen te zien, zoals Kees & Koos, Munganga en de helden van de Urban Heroes Dance Academy die hun danskunsten showen. Op het grote podium vindt een talentenjacht plaats, het Smartlappenkoor zingt klassieke Amsterdamse krakers en er zijn optredens van o.a. Bokoesam, Samantha Steenwijk (The Voice of Holland) en De Kift.
  • * Bij de foodtrucks kun je verschillende lekkere hapjes proeven - en Koen zorgt ervoor dat niemand dorstig rondloopt.

Bekijk het uitgebreide programma.

Het AMVJ-festival gaat door tot middernacht - en we hopen alle (oud-)leden van AMVJ te zien! Het adres van Sportpark 't Loopveld is Aanloop 5, 1183 SZ Amstelveen. Vanuit de parkeerplaats zijn looproutes aangegeven.

PS. Heb je vóór die tijd vragen of suggesties, of wil je helpen die dag? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
PS. Wil je ons helpen om dit bericht te verspreiden? Stuur het gerust door naar mensen van wie je wil dat ze weten van het Festival - en/of meld je aan voor het evenement op Facebook! Het Festival is bedoeld voor (oud)leden en ereleden.