za 12 jan 09:30 - 16:00
The Beach, Aalsmeer
za 09 mrt 10:00 - 15:00
Groenendael, Heemstede

Eeuwfeest AMVJOp zaterdag 14 juli viert AMVJ haar 100-jarig bestaan met een festival voor en door al haar (oud-)leden. Het wordt een feest voor jong en oud - en alle aanhang is meer dan welkom! - dus zet het vast met koeienletters in je agenda. Het eeuwfeest gaat plaats vinden in en bij Sportbrasserie De Aanloop op het sportpark 't Loopveld te Amstelveen-Oost.

Wat kun je verwachten? Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar we lichten graag vast een tipje van de sluier op.

• * 's Ochtends organiseren alle verschillende sportverenigingen een eigen sportieve activiteit - zodat je alle andere sporten van AMVJ ook eens kunt uitproberen.
  • * 's Middags kunnen kinderen bijvoorbeeld zelf raketten leren maken en afschieten, tekenen met de docenten van De Hermitage voor Kinderen, als geheim agent over het festivalterrein sluipen om de opdrachten van Noordjes Geheime Post uit te voeren - en zijn er voor de wat ouderen workshops zang, hiphop, poëzie en storytelling.
  • * Tussendoor zijn allerlei acts en voorstellingen te zien, zoals Kees & Koos, Munganga en de helden van de Urban Heroes Dance Academy die hun danskunsten showen. Op het grote podium vindt een talentenjacht plaats, het Smartlappenkoor zingt klassieke Amsterdamse krakers en er zijn optredens van onder andere Samantha en De Kift.

Bij de foodtrucks kun je verschillende lekkere hapjes proeven - en Koen zorgt ervoor dat niemand dorstig rondloopt.

Het AMVJ-festival wordt gehouden van 10:00 uur 's ochtends tot middernacht - en we hopen alle (oud-)leden van AMVJ te zien!

Met vriendelijke groet,
De organisatie van 100 Jaar AMVJ

PS. Heb je vóór die tijd vragen of suggesties, of wil je helpen die dag? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
PS. Wil je ons helpen om dit bericht te verspreiden? Stuur het gerust door naar mensen van wie je wil dat ze weten van het Festival - en/of meld je aan voor het evenement op Facebook!