za 09 mrt 10:00 - 15:00
Algemene LedenVergadering

za 11 mei
Laco, Mijdrecht

Tijdens zijn verblijf in het door hem geliefde Frankrijk is ons Lid van Verdienste Ton Verwer op 28 april overleden. Hij is 75 jaar geworden.

Ton Verwer is tientallen jaren actief betrokken geweest bij het topvolleybal van AMVJ. In verschillende rollen heeft hij zich ingezet ten behoeve van de verschillende teams van AMVJ uitkomend in de nationale competities. Hij heeft zich actief ingezet bij de scouting voor zowel Dames 1 als Heren 1 uit die tijd.

Voor speelsters, spelers, coaches en het management had Ton altijd een luisterend oor en waardevolle adviezen. Volgens Harry de Haas werd Ton zijn inzet gekenmerkt door zijn energie en het feit dat hij niet te beroerd was om zijn handen letterlijk uit de mouwen te steken. Met de nodige humor en veel relativeringsvermogen kon Ton zijn bijdrage zeer waardevol maken.

Wij wensen zijn vrouw Tiny, de kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte met het dragen van dit verlies.