za 15 sept - wo 21 nov

do 15 nov 19:00 - 20:30
Algemene Leden Vergadering
Sportkantine Nieuwe Bankrashal, Pandora 3, Amstelveen

Frans VerweijEerder hebben we de Actie Enjoyn! aangekondigd: met meer vrijwilligers erbij kunnen we de club beter laten draaien en meer plezier hebben.

Van essentieel belang is het, dat iemand nieuwe vrijwilligers gaat werven en bestaande vrijwilligers ondersteunt. Het bestuur is er in geslaagd Frans Verweij aan te trekken om deze belangrijke taak uit te voeren. Frans is jarenlang voorzitter van Martinus, een van de voorlopers van onze club, geweest en kent dus het klappen van de zweep. Hij zal na zijn vakantie trainingen en wedstrijden bezoeken om zo leden, ouders van leden en trainers te leren kennen.

Dus als je dit gezicht ziet en je hebt vragen hoe jij een bijdrage aan de vereniging kunt leveren, kun je hem aanschieten of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .