No events

HerfstVanwege de herfstvakantie komen alle trainingen – dus ook de extra trainingen - van dinsdag 24 oktober t/m donderdag 26 oktober te vervallen. De enige uitzondering is de recreantentraining op dinsdag 24 oktober want deze training gaat wel door.

Let op: de wedstrijden en trainingen op maandag 23 oktober vinden gewoon volgens schema plaats.

Due to the school holidays (“herfstvakantie”) training will be cancelled from Tuesday 24 October until Thursday 26 October included. However, the training for the recreational players on Tuesday 24th will take place as usual.

Please note that on Monday 23 October matches and training won’t be affected by the above information and will take place according to schedule.