No events

ScheidsDe Week van de Scheidsrechter vindt dit jaar plaats van zaterdag 7 t/m zondag 15 oktober. Deze week is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

Alle verenigingen en/of teams worden opgeroepen één keer in het seizoen de official in het zonnetje te zetten en te bedanken. Zo'n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft de official weer extra motivatie en energie. Een goede reden om mee te doen!

Denken jullie dus allemaal bij jullie thuis- en uitwedstrijden aan een bosje bloemen, een doosje chocolade of iets anders voor de scheids? Maak ook een foto van de overhandiging en stuur die naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan kunnen we die de volgende keer in de nieuwsbrief plaatsen!