wo 21 aug 16:30
Start Seizoen 2019-2020

Sudtours ReisbureauTijdens de huldiging van de Amstelveense nationale kampioenen op 21 januari j.l. in de Emergohal is Theresia de Jonge uitgeroepen tot Amstelveense Sportvrijwilliger van het Jaar 2015. Die eer deelt zij met de andere genomineerde: mevrouw Nicole Wendel van de KLM zwemvereniging. Theresia is daarmee de opvolgster van ons erelid Els ten Asbroek die in 2013 deze prijs won. De prijs is ingesteld door de directeur van BETONmonteur de heer Jan Kop.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan (eigenlijk) een dame en heer die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor sport in Amstelveen. De heer Kop was zo sportief de prijs niet te laten delen, maar twee eerste prijzen (een geldbedrag van Euro 250,00) ter beschikking te stellen.

Tijdens het openingspraatje door de presentator John Stubbe en zijn interviewtje met wethouder Peter Bot, benoemde hij dat zij samen toch wel heel wat biertjes hadden gedronken in het clubhuis van het Amstelveense volleybal 'Zonnestein', hetgeen van een bepaalde tafel nogal wat applaus opleverde.....

De foto is genomen door het Sportbedrijf. Meer foto's van deze avond zijn te zien op hun website.